Enhver gitt dag (en keeping-it-real hjemmeutflukt på video)

Jeg trodde det kan være morsomt å gå rundt i hjemmet med flip cam, så vel som å vise deg folk nøyaktig hvordan hvert rom kan se ut på en typisk dag. Du vet, før vi henter klærne opp av gulvet, legger du bort Claras leker, i tillegg til å brette de enorme teppene vi kopper under på sofaen. Så her er en uskriptet hjemmeutflukt (mens John så vel som Clara dukket ut til Publis -kontoret så vel som dagligvarebutikk) i all sin typiske daglige prakt:

Ting å merke seg:

Ugh, jeg er forkjølet. Beklager min irriterende stemme. Hvem tuller jeg, stemmen min irriterer meg selv når jeg ikke er gal.

Jeg er fryktelig med å gå rundt, snakke, i tillegg til å holde en kam (for mye multitasking, tilgi Blair Witch Project-esque Jolts).

For de som ba om oppdaterte kontorbilder i dette innlegget, kan du se det i 3-D (vel, nesten) i viden.

Burger er så søt. Jeg liker nøyaktig hvordan han kommer inn i samt stjeler showet (og blir senere sett sparkende tilbake i vinduet).

Jeg har ikke noe konsept hvorfor jeg tar meg tid til å beskrive Claras musikkklassesett. Det er så rart det du mener er bemerkelsesverdig.

Du kan skli en titt på Johns bak Sofa -konsollprosjektets fremgang. Å så vel som når jeg oppgir at det ikke er nivå så godt som det skråner bort fra veggen, er det siden gulvene våre er skrå, ikke siden Johns arbeid er skodd (flere bilder så vel som detaljer om den enorme konsollen utvikler seg i ettermiddag).

Ja, min keramiske pooch sitter fremdeles på bakgården. Jeg kan bare ikke få meg til å gi slipp på ham ennå. Imidlertid jobber jeg så mye som det. en dag om gangen.

Du kan skli en titt på de to 30 x 40 ″ lerretene som vi ble utrolig billige på Michaels (flere detaljer om planene våre for dem snart).

Jeg har ikke noe konsept hvorfor jeg på slutten snakker om andre rom mens jeg går tilbake med hjemmet i tillegg til å sikte kameraet på spisestue så vel som kjøkkenområdet (det er bare rart å vise kjøkkenområdet så vel som stat “Det uryddige lekerommet”). Det er offisielt: Jeg er ingen Spielberg.

Min bemerkelsesverdige avslutning på vesken min er over rare. Hva er galt med meg?

Våre foretrukne videoer

Hvordan male Ikea -skap
Se trinn-for-trinn-prosessen for å male IKEA Cupboard-fronter som bruker bare maling, grunning, samt en rull.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 23 sekunder

Neste
Får nytt tre til å se gammelt ut
06:56

Bo
00:25
02:03
06:23

Her er noen belønnings “vanlig dag” -atferd. Vi forteller alltid folk nøyaktig hvordan Burger sover som et menneske (med hodet på puten, så vel som kroppen hans gjemt under dekslene), men folk tror sjelden nøyaktig hvor humoristisk dette er. Så her er noen visuelle bevis som jeg knipset i morges. Jeg lover at dette ikke er iscenesatt. John reiste seg aller første i dag, så jeg nådde over og tok noen bilder etter at Burger krøp opp fra bunnen av sengen for å “stjele” Johns beliggenhet i tillegg til å sove i minst fire mye flere timer. For et liv.

Hva med dere. Hva ville folk se om du tilfeldig skjøt bilder (eller en skjelven kvalme-induserende video) av hjemmet ditt før du rydder opp? Noe pinlig tilgjengelig som en bamse i sengen eller en mann-streng på gulvet? Sa takk til godhet jeg la John’s Leopard One bort før jeg filmet den videoen. Ha ha. Tuller. Unnskyld kjære. Jeg forstår bare å lese som vil gjøre dere alle sammen.

Flere artikler fra Young Home Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.