RTI-lansering XP-8 Controller

blant berøringspanelene og vanntette fjernkontroller som ble lansert på ISE nylig, var to nye utgivelser fra RTI. -“XP-8-kontroller. XP8 er en ny kontrollprosessor med mye mer kraft og I/O -porter enn noen tidligere RTI -kontroller.

Rask MPU, sanntid/multitasking operativsystem og utvidbarhet gjør XP-8 til det beste alternativet for stor skala og komplekse prosjekter. RTI er nå godt i tjenesten med å levere fjernkontrollalternativer for kommersielle prosjekter. Med sitt utvalg av konkurransedyktig priset håndholdte og berøringsskjermer i veggen, er RTI et veldig konkurransedyktig alternativ til andre veletablerte kontrollsystemer for konferanserom og andre bedriftsprosjekter …

Integrasjonsdesignerprogramvare. Den prisbelønte TheatRetouch Design and System Programming Software har fått nytt navn til ‘Integration Designer 6.0’ og oppgradert for å legge til de nye panelene og mye viktige oppsettet av den nye XP-8-kontrolleren. Dette trinnet sikkerhetskopierer RTIs forpliktelse til å utvikle ikke bare hjemmekino -håndsett og kontrollere, og bli en alvorlig aktør i storskala bolig- og kommersiell automatiseringsvirksomhet.

Viktige funksjoner som nå er inkludert i Integration Designer 6.0 -programvaren:

RS-232 Library & Library Manager

Oppdatert IR -bibliotek

Hendelsesplanlegger

Sikkerhet for å stoppe uautoriserte opplastinger fra enheter

Fire nye maler bestående av rundt 4000 ny fargegrafikk

Forhåndsvisning og e -postdesignfiler

Forbedret System Macro Editor

Integrasjonsdesigner er en kraftig, brukervennlig, Windows-basert programvarepakke som gjør at hele RTI-kontrollsystemet kan programmeres fra hvilken som helst PC. Den leverer et stort utvalg av kraftige verktøy for å gjøre programmeringsprosessen raskt og enkelt.

Ved å kombinere sitt utvalg av håndholdte og vegger-fjernkontroller med XP-8, leverer integratorer med en veldig konkurransedyktig priset og brukervennlig løsning.

www.rticorp.com: www.aventure-europe.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.