3G USB bredbåndsmodem Evalueringsoppfølging

I november publiserte Keith Doxey sin evaluering av 3G USB-modemet fra tre. Som lovet, her er hans oppfølgingsledning med nøyaktig hvordan han oppdaget gadgeten så vel som tjeneste etter noen måneders ekte verdensbruk.

“Etter å ha hatt gadgeten i et par måneder nå, har jeg vært i stand til å gi det en jævla stor thrashing!

Jeg har observert at på den korte tiden jeg har hatt enheten, har tjenesten allerede blitt forbedret. Mine regionale områder var bare 3g når jeg fikk det, men vises som HSDPA… .. som er flott

Jeg har nylig måttet reise til Dunstable på et par arrangementer så vel som selv om den øvre delen av A11 har noe ikke -3G -område, vanligvis fra Mildenhall all metoden med til Dunstable hadde jeg et konstant 3G -signal så vel som var i stand til å lytte til min høyt elskede Americna radiostasjon mens jeg kjørte.
Da jeg var reisende, kunne jeg også surfe på grafikkintensive nettsteder uten å påvirke streamingen av radiostasjonen.

Forutsatt at du holder deg i 3G-resepsjonsområdet, vil forbindelsen overføres fra celle til celle, men noen ganger er det en kortvarig pause i radiostrømmen når du skifter mellom 3G så vel som HSDPA, selv om forbindelsen opprettholdes slik at ingen individuelle inngrep er nødvendig.

Den ene enorme ulempen jeg har funnet er 2G. Når jeg forstår det, har tre ikke en 2G -tjeneste, men bruker det oransje nettverket til å levere dekning. Mens jeg kan få en forbindelse på 2G ser jeg sjelden ut til å ha noen form for hell som får tilgang til data. Heldigvis har mange av stedene jeg reiser til nå eksepsjonell 3G/HSDPA -dekning.

Det største problemet med 2G er at du ikke kan valgte å forsømme den. Når du reiser ut av et 3G -område, vil forbindelsen opprettholdes frem til det går tapt, så godt som du har muligheten til å koble til 2G, som som påpekt ovenfor generelt er ubrukelig, så jeg ikke gidder. Imidlertid, hvis du snur bilene og lastebilen, så vel som å kjøre tilbake mot 3G -området, vil modemet ikke finne 3G opp før det er en avstand etter det punktet hvor du mistet signalet. Det ser ut til at siden det har oppdaget et 2G -nettverk, vil det holde det opp til det tid som signalet er like godt svakt så vel som 3G -signalet er sterkere.

For eksempel mistet jeg 3G -beskyttelsen da jeg dro nordover fra huset og var omtrent 10 mil unna, og snudde meg rundt, kunne jeg ikke få 3G igjen før jeg var omtrent
5 miles hjemmefra. Mest sannsynlig ikke så godt som mye av problemet, men da nettverksbeskyttelse ser ut til å bli mye bedre, så vel som mange primære veier ser ut til å ha eksepsjonell dekning.

Editi – I ekte Ukha -stil evaluerer jeg dette produktet uten RTFM, så vel som bare har dicoverd et valg i innstillingen >> nettverksfanen for å velge mellom “3G foretrukket” så vel som “bare 3G bare”.
Jeg må reise til Dunstable igjen neste uke, så får se om det forbedrer min 3G -beskyttelse ved å gjøre det mulig for meg å lenke til 3G -nettverk tidligere etter å ha mistet signalet.

Alt i alt må jeg oppgi at jeg er ekstremt fornøyd med det. Eksepsjonell bit av settet. ”

Three’s 3G USB -bredbåndstilbud

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.