Bloggvarsler III: Det er på

woo til hoo. Vi feirer tre fantastiske år med å dele våre eventyr (og feilopplevelser) i hjemmet forbedring med dere på dette virtuelle stedet vi kaller hjem. Så du vet hva det betyr … noen bloggverandsmalskap er i ferd med å følge.

År fire er sikker på å være full av prosjekter, både store og små. Og vi liker alltid å bruke vår bloggjubileumsuke for å dele noen Inside Scoop og sparke av de neste 365 dagene til høyre. Denne uken planlegger vi mange morsomme ting, fra en video med noen sinnsykt stygge bilder av huset vårt før hvert eneste prosjekt som vi kroniserte på bloggen (la oss bare kalle opptakene “vintage”) og noen bak kulissene informasjon om hvordan Vi lever og jobber og gjør stort sett alt derimellom.

Åh, og vi har en ganske spennende bloggverdi -gave, så følg med for det senere i ettermiddag. Men først ser vi opp dette e -post svaret:
Våre favorittvideoer

Spørsmål: Har dere to noen gang skrevet en “typisk dag i livet til” innlegg? Jeg er nettopp ferdig med å lese om det siste prosjektet ditt og innså at hver gang jeg leste bloggen din (etter en dyp følelse av “fantastisk!”) Lurer jeg på hvordan du planlegger å få gjort alt du ser ut til å gjøre (husprosjekter + to blogger Innlegg om dagen + stemningsbrett/annet arbeid + svar på kommentarer så ofte + baby + alt det andre som følger med vedlikehold av liv og hus), og jeg vil være fascinert av å vite om du har noen planlegging/tidsbesparende tips. Jeg er en veldig organisert, listemaker og mester-planlegger selv, og jeg kan fremdeles ikke finne ut hvordan du gjør det. Uansett, godt utført! – Constance

Det morsomme er at Southern Flourish Magazine (Hurra for gratis online gloser!) Burte oss faktisk om å skrive en dag i livsinnlegget for deres siste utgave, som praktisk traff interweb bare forrige uke. Alt fra bleieendringer og Clara -fôring til prosjekter og postskriving er der inne. Pokker, vi detaljerte til og med hva vi spiste til frokost. Å glamouren! Så du kan sjekke ut disse deets her (klikk for å lese):

Og klikk her for å bla gjennom hele utgaven av Southern Flourish. Må elske gratis online inspirasjon.

Når det gjelder Constances spørsmål om om vi har noen planlegging eller tidsbesparende tips, må vi innrømme at vi definitivt er i “fortsatt læringsfasen av baby-sjonglering. Vi trodde naivt at John kom på en gang Clara ble født, ville sparke oss i turbo -hastighet, men to voksne pluss en baby ganske mye tilsvarer en ensom ranger som får blogge alt av deres ensomme mens den andre forelderen er på babyplikt. Uansett hvor mange som fortalte oss at en baby var en jobb på heltid, trodde vi på en eller annen måte at vi ville ha mer vinglerom for å få ting gjort. Men den gode nyheten er at vi blir mye mer effektive etter en god del eksperimentering og fleksibilitet. Når Clara Naps har lært å bruke den tiden til å dykke inn i prosjekter (en time av gangen, til hun våkner og vi venter på neste lur for å fullføre det vi startet). Vi takker også hver dag for miraklet som er babywearing (Clara + Baby Carrier = Hands Free Typeing/Cleaning/Project-Ing/etc). Og vi er ikke så stolte av å av og til spise frokostblandinger til middag, eller gjøre noe annet som vi kan gjøre for å presse noen flere dyrebare øyeblikk ut av hver dag.

Pluss at vi blir flinkere til å ta bilder, skrive innlegg, svare på kommentarer og gjøre alle de andre bloggoppgavene enda raskere (seriøst, du bør se oss størrelse bilder for nettet, vi er en uskarphet jeg forteller deg) … som etterlater mer Tid for makeovers og prosjekter og selvfølgelig noen Clara Lovin ‘også. En ting vi har lagt merke til er at vi er raskere når vi fokuserer på en oppgave og fullfører den i stedet for å prøve å multitaske (noe som resulterer i å løpe rundt kaotisk og på en eller annen måte bli mindre gjort), så vi gjør vårt beste for å systematisk krysse ting som av Vi går i stedet for å prøve å gjøre en million ting på en gang. Så hemmeligheten vår er mindre av et mirakelkur-alt og mer av en læring-som-du-gå-og-gjør-hva-works-beste tilnærming. Å, og vi tror definitivt på listing (faktisk hvisker John “listen min!” Når vi forlater huset siden jeg ofte kommer inn i bilen, roper jeg “listen min!”, Og løper tilbake i huset for det siden jeg aldri liker Å være uten min elskede papir med små bokser som jeg sjekker av når vi oppnår ting).

Og selv om vi er ganske opptatt i disse dager, teller vi bare velsignelsene våre om at vi klarte å få John til å jobbe på heltid på YHL, så vi har noen til å være på babyplikt mens den andre en av oss kan bruke tid til YHL , fordi vi ikke kan forestille oss hva bloggen ville være hvis det ikke var to av oss rundt for å bytte hit. Og den beste nyheten er at Clara er så verdt bryet. Seriøst, vi vet ikke hva vi noen gang gjorde uten henne. Pluss at hun får oss til å ønske å fjær vårt reir enda hardere (er, bedre?) Med hennes dyrebare behov og vil i tankene.

Hold deg rundt for resten av bloggverket Hijinx (stikk paraden til huseiere som marsjerer forbi med hammere og malingsruller). Vi kan ikke vente med å knekke YHL åpen og dele alleDen slitne godheten inne …

Flere innlegg fra Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.