AMX lanserer Panoramic Modero X-serien Smart Home Touchpanels

AMX har lansert den nye Modero X-serien, en rekke superdekkende, panoramiske, rammeløse berøringspaneler. Den nye skjemafaktoren lar brukeren kontrollere mer fra en enkelt skjerm – uten å måtte side over for flere UI -elementer. Enhetene har kant til kantglass, kapasitiv multi-touch, innebygd HD-kamera, Bluetooth og til og med i nærheten av feltkommunikasjonsteknologi. Sjekk ut videoen etter hoppet.

“AMX, den ledende produsenten av Unified Control and Automation Solutions, har avduket den banebrytende nye Modero X -serien Family of Frameless, Panoramic and Widescreen Touchpanels. Modero X -serien tilbyr en intuitiv brukeropplevelse og en virkelig ergonomisk design, og omdefinerer Touchpanel -teknologi ved å gi brukerne en ny ‘kontrolloverflate’ for å utføre flere aktiviteter på, alt på samme tid.

Modero X-serien er et nytt perspektiv på konseptet Touchpanel Design, og kombinerer Edge-2-Edge-glass og en lavprofil, for å levere et mer brukbart rom og en rikt engasjerende brukeropplevelse. Først for å bli utgitt vil være panoramimodellene som vil være tilgjengelige i både 20,3 ″, og måler en imponerende 18,7 ″ lang med 7,75 ″ høy med over 145 kvadratmeter med brukbar kontrolloverflate; og en 19,4 ″ som måler en like imponerende 18,7 ″ bred med 5,15 ″ høy og leverer over 96 kvadratmeter med brukbar kontrolloverflate.

Både 20,3 ″ og 19,4 ”modeller vil være tilgjengelige som bord-top samt portrett- og landskapsmodeller i veggen. Tabell-toppmodellene er spesielt designet for å være veldig lav profil for å minimere muligheten for at berøringspanelen hindrer brukerens visning. Veggmodellene kan effektivt brukes i podier eller utenfor konferanserom for å gi et romplanlegging eller digital skiltingsgrensesnitt, eller bare en annen måte å kommunisere med bygningspersonell på. I portrettmodus tilbyr Modero X-serien en lengre kontrolloverflate, og skaper et banebrytende utseende med ubegrensede interaktive audiovisuelle alternativer og oppfyller et bredt utvalg av høydeinstallasjonskrav.

For å støtte et enda større spekter av applikasjoner, vil tre ekstra Modero X -seriestørrelser være tilgjengelige i 2012. 5 ″, 7 ″ og 10 ″ modeller vil ha et imponerende 16 × 9 sideforhold og inkluderer de samme avanserte teknologiene som panoramamodeller .

Modero X-serien er maskinvareklar til å bruke de aller siste teknologiene. Et integrert HD-kamera for videochat og konferanser, Bluetooth og USB-eksterne telefonforbindelser, HD-videostreaming og støtte for nær feltkommunikasjonsteknologi er bare noen av de mange avanserte funksjonene som gjør at Modero X-serien skiller seg ut fra de konkurranse.

“Mens Modero X -serien er en radikal avgang fra konvensjonelle berøringspaneler, stoppet vi ikke bare der,” forklarer Kevin Morrison, administrerende direktør, AMX Europe. “Tilpass brukeropplevelsen er alltid viktig på AMX, og det er inkludert teknologier som NFC. Selv om NFC -teknologi nettopp begynner å vises på markedet, inkluderer vi det nå, som standard, og dette er en indikasjon på vår forventning om fremtidig integrasjon med personlige mobile enheter. ”

www.amx.com

Ønsker mer? – Du bør følge oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonnere på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.